Üdvözlünk a CKA közösségi oldalán!

Üdvözlünk a CKA közösségi oldalán!

Az oldal sokban hasonlít más közösségi oldalakra, itt is lehet barátkozni, csoportokat, fórumokat, eseményeket létrehozni, de a szórakozás mellett itt az elsődleges cél a közös munka segítése.
Vannak üzenőfalak (közös, csoportfalak, saját fal), csatlakozhatsz csoportokhoz, de létre is hozhatsz újakat, a csoportokban fórumokat indíthatsz, eseményeket, dokumentumokat hozhatsz létre.
Ha valahol a saját nevedre kattintasz, akkor megkapod a saját adatlapod a saját dolgaiddal (tevékenységed, adataid, csoportjaid stb.), de az oldal tetején (jobbra) látsz egy menüt is, ahol a saját képed alatt nyílik meg a saját fiókod.
Az adatlapodnál és a csoportoknál látni fogod, hogy alább megjelenik egy új menü lehetőségekkel, ezeket is bátran használjátok. Jó munkát, jó szórakozást!
A közösség menü alatt pedig az alábbi lehetőségeket találod:
Itt minden megjelenik, ami az oldalon történik (kivéve, ami rejtett csoportokban zajlik). Váltogathatod a nézetet, hogy mi jelenjen meg.
Itt látod az összes nyitott fórumot, de te is indíthatsz újakat. A rejtett csoportok fórumait nem láthatod (hacsak nem vagy tag).
Az oldal csoportjainak listája. A megjelenő oldalon felül válthatsz az összes és a saját csoportok között.
Itt találod az oldal jelenlegi felhasználóit. Megnézheted adatlapjaikat, (privát) üzeneteket küldhetsz nekik, barátkozhatsz.
or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?