Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 06/11/2020
10:00 - 15:00

Kategóriák


Kedves érdeklődők! A TASZ által szervezett, (a Civil Kollégium Alapítvány, az Emberség Erejével Alapítvány, az Ökotárs Alapítvány és a TASZ közös projektje), amely az Európai Unió támogatásával valósul meg, online műhelysorozatot szeretne indítani az önkormányzatiságról, amelyben gyakorlatban is használható ismereteket, eszközöket és tudást adunk.

Választási ismeretek – 2020. november 6., péntek 10.00 – 15.00

Sok eleme van egy választási időszaknak, emiatt kívülről bonyolultnak és átláthatatlannak tűnhet. A választók jelentős része nem ismeri a választási rendszert, ami távol tarthatja őket a választástól. Ezen a beszélgetésen célunk, hogy könnyen tovább adható alapvető választási jogi ismereteket adjunk, ami megkönnyíti a résztvevők dolgát a későbbi közösségszervezésben.

Az esemény házigazdái: Döbrentey Dániel, Benkő Flóra (Társaság a Szabadságjogokért)

Választási ismeretek online műhelysorozat

az önkormányzatiságról - 2020. november 6.

JELENTKEZÉSI LAP

(ha különbözik a névtől)
Kattints a legördülő menühöz
Kattints a legördülő menühöz
Adataidat az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation) követelményei szerint kezeljük. Természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. A műhelysorozat a TASZ által szervezett, közös projektben valósul meg, ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a regisztráltak adatait a TASZ-nak továbbítja.
A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél hírlevelet, információt kapni képzéseinkről, eseményeinkről, pályázatainkról, kérjük, jelezd!

Az on-line találkozó linkjét a jelentkezőknek e-mailben megküldjük.

A jelentkezési határidő: 2020. november 5. 12.00 óra

A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?