Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 25/09/2020
10:00 - 16:30

Kategóriák


Kedves címzettek, kutatási résztvevők! Az elmúlt hónapok közös gondolkodását folytatva szeretnénk egy online találkozósorozatot indítani, ami reagál a helyi civil közösségek szerveződésének nehézségeire, a munkátokra, ami az önkormányzatiság kapcsán rátok vár a következő években. Új módszereket, eszközöket mutathatunk be egymásnak és megoszthatjuk az ezekkel kapcsolatos tapasztalatokat.

 

  1. alkalom: Szeptember 25. 10.00 – 16.30. Elérés, mozgósítás. A szervezeteink, helyi állampolgárok bevonásának, aktív részvételének, csoportjainkhoz lazább és szorosabb kapcsolódásának céljait eszközeit gondoljuk végig. Az ügy alapú, rövid távú toborzás és mozgósítás mellett a tartós kapcsolatépítés, elkötelezés, szerepvállalás, önkéntesség feltélteleiről gondolkodunk, beszélgetünk. Az esemény házigazdái: Giczey Péter és Bálint Mónika (Civil Kollégium Alapítvány)

 

 

1. alkalom: Elérés, mozgósítás online találkozósorozat ELMARAD!

JELENTKEZÉSI LAP

(ha különbözik a névtől)
Kattints a legördülő menühöz
Kattints a legördülő menühöz
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a jelentkezők személyes adatait a jogszabályokban meghatározottak szerint tárolja. Természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél hírlevelet, információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

Az on-line találkozó linkjét a jelentkezőknek e-mailben megküldjük.

A jelentkezési határidő: 2020. szeptember 24. 12.00 óra

A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?