Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 15/01/2021
10:00 - 15:00

Kategóriák


Kedves érdeklődők! A TASZ által szervezett, (a Civil Kollégium Alapítvány, az Emberség Erejével Alapítvány, az Ökotárs Alapítvány és a TASZ közös projektje), amely az Európai Unió támogatásával valósul meg, online műhelysorozatot szeretne indítani az önkormányzatiságról, amelyben gyakorlatban is használható ismereteket, eszközöket és tudást adunk.

Kisebbségi érdekérvényesítés lehetőségei – 2021. január 15., péntek 10.00 – 15.00

Jelölő szervezetként, de akár aktív állampolgárként is felmerülhet a kérdés, hogy mi a leghatékonyabb az etnikai kisebbségek érdekérvényesítésére. Ha a település képviselőtestületében tesz az ember a változásért, vagy ha a nemzetiségi önkormányzat munkájában vesz részt. A kérdés nem ennyire egyszerű, mert az egyes intézményeknek más-más lehetőségei vannak. Ezen a workshopon segítünk tisztán látni, milyen eszköztár áll a rendelkezésünkre kisebbségi érdekérvényesítés témájában, és melyik eszközt hogyan tudjuk hasznosítani, melyik intézményben ki tudja érvényesíteni.
Az esemény házigazdája: Szabó Attila

Kisebbségi érdekérvényesítés lehetőségei online műhelysorozat az önkormányzatiságról - 2021. január 15.

JELENTKEZÉSI LAP

(ha különbözik a névtől)
Kattints a legördülő menühöz
Kattints a legördülő menühöz
Adataidat az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation) követelményei szerint kezeljük. Természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. A műhelysorozat a TASZ által szervezett, közös projektben valósul meg, ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a regisztráltak adatait a TASZ-nak továbbítja.
A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél hírlevelet, információt kapni képzéseinkről, eseményeinkről, pályázatainkról, kérjük, jelezd!

Az on-line találkozó linkjét a jelentkezőknek e-mailben megküldjük.

A jelentkezési határidő: 2021. január 14. 12.00 óra

A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?