Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 20/11/2020
10:00 - 15:00

Kategóriák


Kedves érdeklődők! A TASZ által szervezett, (a Civil Kollégium Alapítvány, az Emberség Erejével Alapítvány, az Ökotárs Alapítvány és a TASZ közös projektje), amely az Európai Unió támogatásával valósul meg, online műhelysorozatot szeretne indítani az önkormányzatiságról, amelyben gyakorlatban is használható ismereteket, eszközöket és tudást adunk.

Helyi aktivizmus 1×1 – 2020. november 20., péntek 10.00 – 15.00

Rengeteg idő telik el két választás között, ami lehetőséget ad a választópolgárok megismerésére, a problémáik feltérképezésére és a közösségszervezésre. Ebben segít, ha a szervezet két választás között is aktívan tesz a helyi ügyekért, keresi a lehetőségeket, ahol segíteni tud a helyi lakosoknak. Helyi aktivizmus 1×1 workshopunkon ehhez adunk gyakorlatban is használható eszközöket és tudást, hogyan lehetnek a szervezetek aktívak a köztes időszakban.
Az esemény házigazdái: Szabó Attila, Benkő Flóra (Társaság a Szabadságjogokért)

Helyi aktivizmus 1x1 online műhelysorozat az önkormányzatiságról - 2020. november 20.

JELENTKEZÉSI LAP

(ha különbözik a névtől)
Kattints a legördülő menühöz
Kattints a legördülő menühöz
Adataidat az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation) követelményei szerint kezeljük. Természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. A műhelysorozat a TASZ által szervezett, közös projektben valósul meg, ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a regisztráltak adatait a TASZ-nak továbbítja.
A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél hírlevelet, információt kapni képzéseinkről, eseményeinkről, pályázatainkról, kérjük, jelezd!

Az on-line találkozó linkjét a jelentkezőknek e-mailben megküldjük.

A jelentkezési határidő: 2020. november 19. 12.00 óra

A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?