Map Unavailable

Időpont
Date(s) - 16/10/2020
10:00 - 12:30

Kategóriák


Kedves címzettek, kutatási résztvevők! Az elmúlt hónapok közös gondolkodását folytatva szeretnénk egy online találkozósorozatot indítani, ami reagál a helyi civil közösségek szerveződésének nehézségeire, a munkátokra, ami az önkormányzatiság kapcsán rátok vár a következő években. Új módszereket, eszközöket mutathatunk be egymásnak és megoszthatjuk az ezekkel kapcsolatos tapasztalatokat.

Az online találkozó a Civil Kollégium Alapítvány, az Emberség Erejével Alapítvány, az Ökotárs Alapítvány és a TASZ közös projektje, amely az Európai Unió támogatásával valósul meg.

2. alkalom: Október 16. 10.00 – 12.30. Online toborzás, mozgósítás, elérés eszközei. Szervezeteink önkénteseinek, támogatóinak, aktivitáinak elérése egyre erősebben helyeződik át az online térre. A kapcsolattartás és a mozgósítás jelentős része is itt valósul meg. Az online toborzás és mozgósítás lehetőségeiről és tapasztalatairól beszélgetünk a harmadik találkozón. Az esemény házigazdái: Hajdú Gergely (aHang) és Bálint Mónika (Civil Kollégium Alapítvány).

 

2. alkalom: Online toborzás, mozgósítás, elérés eszközei online találkozó

JELENTKEZÉSI LAP

(ha különbözik a névtől)
Kattints a legördülő menühöz
Kattints a legördülő menühöz
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a jelentkezők személyes adatait a jogszabályokban meghatározottak szerint tárolja. Természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél hírlevelet, információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

Az on-line találkozó linkjét a jelentkezőknek e-mailben megküldjük.

A jelentkezési határidő: 2020. október 15. 12.00 óra

A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?