Loading Map....

Időpont
Date(s) - 15/09/2020 - 17/09/2020
12:00 - 14:00

Helyszín
Civil Kollégium - Kunbábonyi Képzési Központ

Kategóriák


Kedves CKA Közösségszervezés 2020-21 programban résztvevőink!

Újra találkozóra készülünk Veletek. Célunk a tapasztalatok, kérdések megosztása, ügyek átbeszélése, egymás felzárkóztatása és segítése, illetve közös tanulás.

A kunbábonyi Képzési Központot igyekszünk biztonságossá tenni a találkozó idejére, amennyire a helyszín engedi.
A szobák 2-3 fő elszállásolására vannak berendezve.
Minden fürdőszobában, az előtérben és az előtéri mosdóban van fertőtlenítőszer.
Az ebédlőben szellősen helyezzük el az asztalokat és  2-3 fő tud egy asztalnál étkezni. Mindenkinek tálaljuk az ételeket. Az itt dolgozók kesztyűben és maszkban szolgálnak ki.
A kávézóban is csak a személyzet szolgálhat ki, ami azt jelenti, hogy este 20 óráig lesz nyitva a kávézó. Természetesen lehet előre rendelni innivalót.
A tanteremben, hogy távolságot tudjunk tartani asztaloknál helyezkedünk el és kérjük, hogy mindenki hozzon magával maszkot.
Reméljük így mindenki számára elfogadható lesz, de lehetőség van online is részt venni a találkozón.
Várunk benneteket szeretettel!

A találkozó időpontja: 2020 szeptember 15. (12 óra) – 2020. szeptember 17. (14 óra)

(Kérjük, regisztráljatok alább)

Figyelem! A  jelentkezés csak a programban részt vevő közösségszervezők számára nyitott!

 

JELENTKEZÉSI LAP

"CKA közösségszervezés 2020" negyedéves találkozó

(ha különbözik a névtől)
Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
Aki vonattal érkezik, annak meg tudjuk oldani a helyszínre szállítását, ha előre tudjuk a vonat pontos érkezését Kunszentmiklós-Tass állomásra. Kérlek, add meg a vonat pontos érkezését.
Szállást kérek az alábbi napokra:
Ha speciális étkezési igényed van, akkor kérjük, hogy hozzál magaddal, amit fogyaszthatsz. Hűtőszekrényben el tudod helyezni.
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a jelentkezők személyes adatait a felnőttképzési-, számviteli-, és egyéb jogszabályokban meghatározottak szerint tárolja, de természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
Amennyiben szeretnél információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

Amennyiben szállással és étkezéssel kapcsolatos igényeidet nem jelzed legalább 3 munkanappal a találkozó előtt, a fenti szolgáltatások biztosítására nem tudunk garanciát vállalni!

A fenti jelentkezési lap elküldésével a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállalsz, ezért kérjük győződj meg az adatok pontosságáról.

 

 

 

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?