ONLINE

Építs jól működő szervezetet!

Tudj meg többet a szervezetépítésről és az önkéntesek bevonásáról!

Időpont: 2020. május 5. kedd 15:00-17:00

Helyszín: Online – Zoom

 

A Civil Kollégium Alapítvány képzést hirdet civil szervezeteknek,  közösségszervezőknek, aktivistáknak, informális csoportoknak. Szeretettel várunk téged, ha szeretnél közösen tanulni velünk mélyebben a szervezetépítéséről, használni a meglévő tapasztalataidat és és felkészülni arra, hogy tovább add ezt a tudást másoknak.

A képzés a Civil Kollégium Alapítvány, az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány valamint a Kárpátok Alapítvány együttműködésében valósul meg.

A képzésen három szinten tárgyaljuk a szervezetépítés eszköztárát.

  1. Alapfogalmak: közösségszervezés, érdekérvényesítés, hatalom, kapcsolatépítés,partnerség, önérdek, toborzás, ezekkel kapcsolatos jó gyakorlatok.
  2. Szervezetek, csoportok vezetése
  3. Önkéntesek toborzása és foglalkoztatása

A képzés lehetőséget ad arra, hogy rendszerszemléletű megközelítésben, a szervezet építésről, a szervezet vezetéséről, valamint az önkéntesek toborzásáról és irányításáról többet megtudj. A képzés csoportos feladatmegoldások és gyakorlatokra épül.

Jelentkezni 2020. Május 04. 12.00 óráig az alábbi jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Kezdés: 15:00 – Zoom

A képzés óraszáma: 2 óra

A képzés célja: Közösségszervezés – szervezetépítés – önkéntesség

A képzési programba való bekapcsolódás feltétele:

  • betöltött 16. életév
  • minimum 8 általános iskolai végzettség

A képzésen való részvétel ingyenes!

Közösségszervezés és szervezetépítés képzés Online május 5.

JELENTKEZÉSI LAP

(ha különbözik a névtől)
Ha van állandó lakcímed, mindenképpen kérjük megadni!
Ahol elérhető vagy
Kattints a legördülő menühöz
Kattints a legördülő menühöz
A felnőttképzési törvény értelmében kötelező
Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a CKA a jelentkezők személyes adatait a jogszabályokban meghatározottak szerint tárolja. Természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.
A GDPR szerint személyes adatnak számít képmás (álló- vagy mozgókép) készítés és felhasználás. Képmás vagy hangfelvétel elkészítéséhez és felhasználásához az érintett személy hozzájárulása szükséges. Kivétel az a helyzet, amikor tömegfelvételről és nyilvános közéleti szereplésről van szó. Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja.
Amennyiben szeretnél hírlevelet, információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük, jelezd!

A jelentkezési határidő: 2020. május 04. (12 óra)

A fenti jelentkezési lap elküldésével ön a kitöltött adatokért az aláírással egyenértékű felelősséget vállal, ezért kérjük, győződjön meg az elküldés előtt az adatok pontosságáról.

Tags:
0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?