Céljaink elérésének a kulcsa, hogy értsük a körülöttünk lévő világot és benne magunkat.

Hogyan érthetjük meg jobban egymást és működhetünk együtt szeretettel, jó érzéssel, jelentőségteli célok elérése érdekében komoly teljesítményt közösen leadva? Hogyan lehetünk kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak és hatékonyabbak az életünkben, a kapcsolatainkban és a munka frontján?

A kétnapos, önismereti fókuszú, erősen gyakorlatorientált és interaktív tréning célkitűzése az érzelmi intelligencia fejlesztése és az úgynevezett “együttérző vezetés” (compassionate leadership) elősegítése.

Eszközeink:

– a Mindfulness mint szemlélet és módszertani repertoár
– a neuroscience legfrissebb és legizgalmasabb eredményei az emberi elme, agy és test működéséről

A program várható eredménye:

– Erősebb figyelmi kapacitás
– Növekvő önismeret
– Jobb és adaptívabb érzelmi reguláció
– Javuló önmotivációs és motivációs készségek
– Javuló társas és kommunikációs készségek
– Sikeresebb, együtt érzőbb vezetővé válás
– Javuló stresszkezelési készség, csökkenő szubjektív stressz
– Növekvő jóllét és élettel való elégedettség
– Növekvő munkahelyi teljesítmény

A képzés háttere:

A programot eredetileg a Google-ban fejlesztették és tartották éveken át, elképesztő sikerrel. Ma már egy önálló vezetőképző intézet, a Search Inside Yourself Leadership Institute (SIYLI) keretei között oktatják a módszert világszerte. A szervezet a bevételeit non-profit célokra fordítja, az “együttérző vezetés” tanításával a világbéke előmozdításához szeretne hozzájárulni.

A trénerek:

Avar Tamás és Fekete Kinga az első két olyan magyar személy, akik a SIYLI nemzetközi Mindfulness tanár képzését elvégzik. 8 hónap intenzív gyakorlati és elméleti tanuláson vannak túl. A hivatalos bizonyítványhoz utolsó lépésként néhány vizsgatanítást kell tartaniuk. A meghirdetett program is egy vizsgatanítás lesz.

Ennek egyik fontos jellemzője, hogy a két napot videóra is kell rögzíteniük a vizsgabizottság számára. A felvételen a két tréner fog látszani, a közönség nem, mindenkinek a hangját rögzítik, aki megszólal a teremben.

A tréning időpontja:

2019. március 9.-10.
+ 28 napos online utánkövetés

Helyszíne: A Civil Kollégium Alapítvány Budapesti irodája – 1074. Budapest, Szövetség utca 35.

A tréning ingyenes, de szívesen fogadunk adományokat, hogy az alapvető képzési szükségleteket előteremtsük.

Részvételi feltételek:
– angol nyelvtudás,
– motiváltság: fejlődni vágyás önismeretben, érzelmi intelligenciában, együttműködésben.

Jelentkezési határidő: március 2.

ELŐJELENTKEZÉS

A képzésen nagyjából 15 fő részvételét tudjuk biztosítnai. Az előjelentkezés nem jelenti a képzésre való bekerülést, a végső regisztrációs lehetőséget az első 15 jelentkező számára tudjuk majd biztosítani.

Amennyiben szeretnél nagyjábók kéthavonta információt kapni a CKA képzéseiről, eseményeiről, pályázatairól, kérjük jelezd!

Ahogyan azt bizonyára hallottátok, 2018. május 25-től érvénybe lépett Magyarországon is az Európai Unió egységes adatvédelmi szabályozása, a GDPR (General Data Protection Regulation). Az adataitokat eddig is a lehető legnagyobb körültekintéssel kezeltük, de most az új rendelet követelményeinek is igyekszünk megfelelni. Ezért tájékoztatunk, hogy a személyes adataidat azért kezeljük, hogy a kapcsolatot veled fenntartsuk. Az adataidat legfeljebb 3 évig tároljuk, de természetesen töröljük azokat, amennyiben visszavonod a hozzájárulásodat. Adataitokat továbbra sem adjuk ki harmadik félnek, és ugyanúgy vigyázunk rájuk, mint Ti is teszitek.

 

0 Comments

Leave a reply

or

Log in with your credentials

or    

Bejelentkezés Facebook nélkül:

Forgot your details?